FLYBOARD CLINIC

Vanaf € 35 

Zoals de naam het al zegt geven wij van Flyboardclinic, flyboardclinics, oftewel les in flyboarden. Sinds het uitvinden van de sport was Flyboardclinic.nl een van de eerste drie aanbieders van flyboardlessen in Nederland. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot de bekendste flyboardles aanbieder van Noord-Nederland. Bij ons kunt u terecht voor beginnerslessen maar ook als u al eens heeft geflyboard en graag wat meer wilt leren bent u bij ons aan het juiste adres! Wij geven les op een electrisch aangedreven flyboard op Vakantiepark De Kuilart in Koudum (Friesland).  Kijk voor beschikbaarheid & online boeken op de pagina reserveren

“BIJ FLYBOARDCLINIC BEN JE VERZEKERD VAN EEN ONTZETTEND MOOIE ERVARING!”

Veel mensen denken dat flyboarden heel lastig is, maar niets is minder waar. U heeft het sneller onder de knie dan u denkt! Als u eenmaal een beetje doorheeft hoe u uw balans kan houden, volgt de rest vanzelf. Bovendien houden de instructeurs goed rekening met uw niveau en wensen op het gebied van hoogte en snelheid.  

Een flyboardclinic duurt 12 minuten. Dit lijkt misschien kort, maar u zal merken dat het een intensieve bezigheid is. Voorafgaand aan het flyboarden krijgt u natuurlijk een uitgebreide uitleg over hoe het flyboarden in zijn werk gaat. Het enige wat u mee hoeft te nemen zijn zwemkleding, droge kleding en een handdoek. Wij zorgen voor een wetsuit, zwemvest en helm. Na afloop kunt u evt. gebruik maken van de douches op de camping. 

Flyboarden is geschikt voor personen vanaf ca. 11 jaar en een maximaal gewicht van 100 kg. Deelname geschiedt voor eigen risico en de activiteit is niet verzekerd.

Flyboarden, dat moet je een keer gedaan hebben!